LT | EN | RU
Grens Cargo Grens Cargo
 
Grens Cargo
Bendrovė » Politika

Įmonės kodas 300660237, PVM mokėtojo kodas LT100003099412. Kirtimų g. 47, Vilnius, tel. (8 5) 264-3737, faks. (8 5) 264-3777. El.paštas info@grenscargo.com . Plačiau >>

Klientas. Klientas formuluoja mums tiek trumpalaikes, tiek ilgalaikes užduotis ir dėl to yra mūsų verslo variklis ir mūsų pajamų šaltinis. Klientas nusipelno maksimalių viso GRENS CARGO kolektyvo pastangų, o mes siekiame geriausiai atitikti jo lūkesčius. Todėl geriname mūsų naudojamas technologijas, tobuliname žinias, įgūdžius ir gebėjimus, diegiame naujoves ir stengiamės tapti dar geresniais specialistais.

Tiekėjai. Siekdami geriausiai atitikti mūsų Kliento lūkesčius, tiekėjams keliame pakankamai aukštus reikalavimus. Tačiau kartu jiems esame profesionalūs partneriai, vertinaname tiekėjo indėlį į galutinį rezultatą, kartu įveikiame iškylančius nesklandumus ir tinkamai atlyginame už paslaugas. Siekdami išlikti patikimi ir užtikrinti stabilų bendradarbiavimą su tiekėjais, laikomės principo finansuoti verslo plėtrą ir ilgalaikio turto įsigijimą iš nuosavų lėšų, nenaudojant tam tikslui ilgalaikių paskolų iš bankų.

Darbuotojai. GRENS CARGO darbuotojai yra transporto ir logistikos specialistai, susitelkę savo žinias, įgūdžius ir gebėjimus, kad būtų geriausiai patenkinti Kliento lūkesčiai, o tiekėjai vertintų mūsų kompaniją kaip garbingą ir patikimą partnerį. Profesinis pasirengimas, atsakomybė, bendradarbiavimas, tobulėjimas ir naujovės – orientyrai kiekvienam mūsų darbuotojui.

© GRENS CARGO, Kirtimų g. 47, LT-02244 Vilnius. Tel. (8 5) 264-3737, faks. (8 5) 264-3777, el. paštas info@grenscargo.com